Col·laborem amb els Centres Oberts del barri

Aquest mes de desembre la campanya s’ha realitzat una nova donació, en aquesta ocasió destinada als quatre centres oberts del barri: el Casal dels Infants, la Fundació Joan Salvador Gavina, AEIRaval i el Centre Socioeducatiu del Raval

Cadascun dels centres ha rebut una donació de més de 1.000€ que han estat destinats a la compra de diferents productes:

– Al Casal dels Infants la compra ha anat destinada a 100 adolescents i joves i a 150 famílies i s’han adquirit, mitjançant una compra online a un supermercat, productes d’higiene personal i per a la menstruació i alguns productes d’alimentació.

– La Fundació Joan Salvador Gavina ha destinat la seva compra a producte fresc del Mercat de la Boqueria, que s’ha repartit entre 30 famílies (que es corresponen amb un total de 97 persones).

– AEIRaval ha comprat, a través d’aquesta donació, productes d’alimentació, d’higiene i/o salut bàsics, així com tractaments de salut per a 90 famílies, que han estat acompanyades per educadors i educadores de l’entitat a realitzar la compra en un supermercat del barri.

– El Centre Socioeducatiu del Raval ha destinat la seva donació a la compra online a un supermercat del barri de productes d’alimentació i higiene de primera necessitat per a 63 famílies i 90 nens/es. Aquesta donació s’ha lligat a l’activitat del centre relacionada amb l’assessorament en hàbits d’higiene i salut.  

Durant el mes de desembre, amb els diners recaptats per la campanya, també s’han comprat i donat aliments i productes d’higiene personal a la Xarxa de Suport del Raval i al Sindicato de Mujeres Cuidadoras sin Papeles per valor d’uns 2.500€.