Política de privacitat

De conformitat amb l’establert a la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de la FUNDACIÓ TOT RAVAL amb CIF G62860796 i domicili social situat al CARRER DEL CARME, 102 BAIXOS 08001, BARCELONA amb la finalitat de tramitar la seva donació a la campanya #sumapelraval, així com informar-lo de la seva evolució.

LA FUNDACIÓ TOT RAVAL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que LA FUNDACIÓ TOT RAVAL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat pel tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@sumapelraval.org. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que d’acord amb l’article 21.1 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, comptem amb el seu consentiment per al tractament de les seves dades, d’acord amb les finalitats esmentades.Així mateix, l’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat, a rebre informació de la campanya, enviant un correu electrònic a l’adreça info@sumapelraval.org.